Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2024-07-23 15.33

PostNord ansætter ny pressechef

Som en del af PostNords organisatoriske ændringer tidligere på året, og som et led i strategien om at blive danskernes foretrukne pakkeleverandør, har PostNord fundet ny pressechef, Isabella Beck Jørgensen.

Isabella tiltræder stillingen d. 1. August 2024. 

- Jeg er rigtig glad for, at Isabella har valgt at takke ja til stillingen. Isabella kommer med en lang række kompetencer og erfaringer fra både Danmark og udlandet, som jeg er sikker på vil bidrage til en styrket kommunikation mod vores kunder og offentligheden, udtaler Andreas Brethvad, Direktør for Kommunikation og Public Affairs, PostNord Danmark.

Isabella kommer fra en stilling i Bruxelles, som Senior Communications Manager hos Kellen, hvor hun i de sidste år har rådgivet en række virksomheder og erhvervsorganisationer i Europa inden for strategisk kommunikation.

- Jeg er utrolig glad for muligheden og glæder mig til at blive en del af holdet hos PostNord. Der er mange gode historier, der venter på at blive fortalt, og jeg glæder mig over at skulle være budbringer. PostNord er i gang med en spændende udvikling i forhold til virksomhedens overordnede strategi og her kommer kommunikation til at spille en vigtig rolle, udtaler Isabella Beck Jørgensen.

Stillingen har været ledig siden april 2024, hvor tidligere pressechef, Andreas Brethvad, tiltrådte stillingen som Direktør for Kommunikation og Public Affairs. 

Billeder

Kontakter

PostNords Presseafdeling
70101300
presse@postnord.com


Sidst opdateret: 2024-07-23 15.33